Daca ai ajuns sa vezi acest mesaj inseamna ca nu esti INREGISTRAT sau CONECTAT pe forum! Aceasta este comunitatea noastra!

Iti multumim ca ne-ai ales!
Cu stima, World-Zone
Navigare
Ultimele subiecte
» codurile
Sam Iul 30, 2011 9:39 pm Scris de proxxy

» Servere Deathrun Gata Facut
Mar Iul 26, 2011 2:26 am Scris de Vizitator

» Cfg K1d !!
Lun Iul 11, 2011 6:54 am Scris de Vizitator

» datimi si mie coduri
Dum Apr 24, 2011 3:49 am Scris de Vizitator

» Cel ce Ajunge la nr 13 e Ghinionist
Mier Apr 06, 2011 11:45 pm Scris de Grizzly

» Coduri MT2
Lun Apr 04, 2011 7:37 pm Scris de Daniel

» Recrutam Server
Sam Mar 19, 2011 11:22 pm Scris de Vipera

» Cerere Parteneriat!
Sam Mar 19, 2011 11:16 pm Scris de Vipera

» Cerere in Clan
Sam Mar 19, 2011 11:11 pm Scris de Alexandra


REgulament Nou

In jos

REgulament Nou

Mesaj  Grizzly la data de Sam Oct 23, 2010 7:42 pm


1. Discutiile/posturile ce nu se apropie de subiectul topicului vor fi sanctionate. Deci fara sa te abati de la subiectul topicului . Mentinerea in discutie a subiectului intr-un topic pentru noi este o prioritate!
Motiv sanctiune: "OFFTOPIC RULES" . [Warn]

1. Discutiile/posturile ce nu se apropie de subiectul topicului vor fi sanctionate. Deci fara sa te abati de la subiectul topicului . Mentinerea in discutie a subiectului intr-un topic pentru noi este o prioritate
2. Jignirile/ofensele, injuriile catre un alt user Zoom vor fi sanctionate. Pe World-Z0ne indiferent de varsta sau sex comunicarea decenta reprezinta respect. Respecta si pe altii pentru a fi respectat!
Motiv sanctiune: "FLAME RULES" . [Warn]

3. Orice fel de reclama va fi sanctionata. Orice link catre o alta adresa va fi sanctionat (vezi exceptii mai jos) .
Motiv sanctiune: "REFERRER RULES" . [Ban ip+email]

4. Cine va posta pe World ceva legat de 'Hacks/Hacking' (anti = exclus din regula) va fi sanctionat. World nu reprezinta adresa unde sa inveti sa faci rau, daca asta cautati duceti-va pe alta adresa .
Motiv sanctiune: "HACKS/HACKING RULES" . [Stergerea contului+ban]

5. Este strict interzis creare topicurilor ce produc sau duc la o eventuala cearta/disputa . Nu vi pe World sa te certi, asadar cei care creaza astfel de topicuri/posturi si cei care le continua vor fi santionati!
Motiv sanctiune: "FIGHT RULES" . [Warn]

6. Nu este permisa promovarea pirateriei, incurajarea incalcarii copyright-ului, copyleft-ului sau a legilor din tara noastra .
Motiv sanctiune: "PIRACY/COPYRIGHT/COPYLEFT/LAW RULES" . [Stergerea contului]

7. Nu aveti voie sa folositi avatare obscene/pornografice, rasiste, crude/dure (gen unu care cade si isi rupe mana in 2) sau ce pot afecta pe altii . Nu aveti voie ca pe imaginea folosita 'ca avatar' sa treceti unu sau mai multe linkuri deoarece va fi considerata reclama . Userii ce vor fi depistati isi vor pierde si dreptul de a mai folosi un avatar propiu pe o perioada nelimitata, asta pe langa santiunea de rigoare .
Motiv sanctiune: "AVATAR RULES" [Ban email]

8. Pentru regulile privind titlul cititi 'Reguli Titlu' , buton care se afla sus in bara 'navbar' .
Motiv sanctiune: "TITLE RULES" [Warn]

9. Nu se accepta mai mult de 1 cont de user . Atunci cand un user Z00m va fi depistat cu mai multe conturi, acesta va fi banat permanent pe toate . Daca un user este banat temporar sau permanent si este prins ca isi face alt cont doar sa poata protesta/comenta banul va fi imediat banat si pe contul nou creat .
Motiv sanctiune: "MULTI-ACCOUNT" [Banarea permanenta a tuturor conturilor]

10. Nu se accepta posturi de genul "up" doar ca sa va mentineti topicul printre primele . Cine va mai fi prins ca face astfel de posturi va fi sanctionat!
Motiv sanctiune: "POSTING RULES" [Warn]

Oricine are un cont pe acest forum este considerat un user World si se consiera ca a citit si a fost de acord cu aceste reguli.

Administratorii isi rezerva dreptul de a modifica/bana contul oricarui user fara a preciza un motiv, de a incalca orice regula atunci cand situatia o cere fara a da nici o explicatie si de a modifica regulile forumului fara o anuntare prealeabila.


Orice incalcare a uneia sau mai multor dintre regulile de mai sus poate duce la warn, stergerea contului, ban ip/email !
avatar
Grizzly
Administrator
Administrator

Posturi : 139
Inscris : 17/10/2010
Varsta : 23
Localizare : Undeva in World-Zone

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum