Daca ai ajuns sa vezi acest mesaj inseamna ca nu esti INREGISTRAT sau CONECTAT pe forum! Aceasta este comunitatea noastra!

Iti multumim ca ne-ai ales!
Cu stima, World-Zone
Navigare
Ultimele subiecte
» codurile
Sam Iul 30, 2011 9:39 pm Scris de proxxy

» Servere Deathrun Gata Facut
Mar Iul 26, 2011 2:26 am Scris de Vizitator

» Cfg K1d !!
Lun Iul 11, 2011 6:54 am Scris de Vizitator

» datimi si mie coduri
Dum Apr 24, 2011 3:49 am Scris de Vizitator

» Cel ce Ajunge la nr 13 e Ghinionist
Mier Apr 06, 2011 11:45 pm Scris de Grizzly

» Coduri MT2
Lun Apr 04, 2011 7:37 pm Scris de Daniel

» Recrutam Server
Sam Mar 19, 2011 11:22 pm Scris de Vipera

» Cerere Parteneriat!
Sam Mar 19, 2011 11:16 pm Scris de Vipera

» Cerere in Clan
Sam Mar 19, 2011 11:11 pm Scris de Alexandra


Grand Teft Auto

In jos

Grand Teft Auto

Mesaj  Grizzly la data de Vin Oct 29, 2010 1:24 am

Grand Theft Auto" (abreviat "GTA") este o serie de jocuri video create în Regatul Unit de către Dave Jones, apoi mai târziu de fraţii Dan Houser si Sam Houser, şi designer de joc Zachary Clarke şi în primul rând, dezvoltat de Rockstar North (DMA Design, fostă ) şi publicat de Rockstar Games.

Gameplay-ul constă dintr-un amestec de actiune, aventura, de conducere, şi ocazional role-playing, stealth, parodiind de evenimente americane actuale, precum şi elemente de curse şi a câştigat controverse pentru natura adulţi şi temele sale violente. Seria se concentrează în jurul protagonişti diferite care încearcă să se ridice prin rândurile lumii interlope penale, deşi motivele lor pentru a face acest lucru variază în fiecare joc. Antagonişti ai sunt de obicei personaje care au trădat protagonist sau organizaţia lor, sau care are mai mare impact împiedică progresul lor.

DMA Design, a început seria în 1997, şi în prezent are zece stand-alone jocuri şi patru pachete de expansiune. veteranii de Film, cum ar fi Michael Madsen, Ray Liotta, Burt Reynolds, Dennis Hopper, Gary Busey, Samuel L. Jackson, Chris Penn, James Woods, Joe Pantoliano, Frank Vincent, Robert Loggia, Kyle MacLachlan şi Peter Fonda au toate caracterele exprimat majore în multe tranşe în serie. Numele de serie şi jocurile sale sunt derivate din Grand Theft Auto, un termen referindu-se la furtul de vehicule cu motor.

Prezentare generală

Jocuri permite jucătorilor să-şi asume rolul unui criminal într-un oraş mare, de obicei, un individ care se ridică prin rândurile de criminalitate organizată prin intermediul cursului de joc. Jucator este dat diferite misiuni de kingpins din lumea interlopă oraş care trebuie să se încheie la progresul prin poveste. Asasinate si alte crime caracteristică regulat, dar, ocazional, de conducere de taxi, de stingere a incendiilor, curse de strada, cu autobuzul de conducere sau de învăţare să piloteze aeronave cu aripă fixă şi elicoptere sunt, de asemenea, implicate.

În titluri mai târziu, în special cele eliberate după Grand Theft Auto 2, jucator este dat o poveste mai dezvoltate în care acestea sunt forţaţi să depăşească un eveniment nefericit (de exemplu, fiind trădat şi a plecat pentru morţi), care serveşte ca motivaţie pentru caracterul de a avansa pe scara penale şi în cele din urmă duce la triumful caracter până la sfârşitul poveştii. Seria Grand Theft Auto, care aparţine unui gen de jocuri video free-roaming-ul numit "jocuri de nisip", acordă o mare parte din libertatea de a jucător în a decide ce să facă şi cum se face prin mai multe metode de transport şi de arme. Spre deosebire de cele mai multe jocuri de acţiune tradiţionale, care sunt structurate ca o serie singură cale de niveluri liniare cu jocul, în GTA jucător poate determina misiunile pe care doresc să întreprindă, şi relaţiile acestora cu diferite personaje sunt schimbate based pe aceste alegeri. Oraşe din jocuri pot fi, de asemenea, roaming în mod liber în orice punct în joc, şi sunt exemple de medii deschise lume de joc video care oferă cladiri accesibil cu misiuni suplimentare minore în plus faţă de povestea principală. Există excepţii: misiuni urmeze un complot liniar, generale, şi unele zone oraş trebuie să fie deblocate în cursul jocului.

Grand Theft Auto III, precum şi jocuri mai târziu ulterioare au o pondere mai mare în calitate de voce, precum şi posturi de radio, care simulează de conducere la spre muzică cu disc jockey, personalitati radio, reclame, Talk Radio, muzica pop, şi cultura americană.

Utilizarea de vehicule într-un mediu urban explorable oferă o simulare de bază a unui oras de lucru, complet, cu pietonii care ascultă, în general, semnalele de trafic. Mai multe detalii sunt folosite pentru carne dintr-o atmosferă deschisă, care a fost folosit în mai multe jocuri, cum ar fi The Simpsons Hit & Run, care are mai puţin accent pe crima sau violenta.

Setarea

Grand Theft Auto este stabilit într-o versiune fictivă a Statelor Unite, într-un număr de perioade de timp diferite. Grand Theft Auto a introdus trei locatii principale: Liberty City, bazat pe New York City, Vice City, bazat pe Miami, şi, în sfârşit San Andreas, Los Santos, care include, pe baza Los Angeles, Las Venturas, pe baza Las Vegas, şi San Fierro , pe baza San Francisco.

Eliberarea de jocuri ulterioare în serie, şi, în ansamblu trece de la o 2D la 3D o platformă, extins şi actualizat localele originale. Începând cu lansarea Grand Theft Auto III, stabilit din nou în Liberty City, şi în urma pe Vice City în Grand Theft Auto: Vice City.

Odată cu lansarea Grand Theft Auto: San Andreas, universul fictiv a fost ulterior extins cu un stat întreg la dispozitia jucatorilor. De stat din San Andreas se bazează pe statele California şi Nevada. San Andreas este compusă din trei oraşe; Las Venturas (Las Vegas), San Fierro (San Francisco), Los Santos (Los Angeles) şi oraşele înconjurătoare şi zonele de desert, apă, pădure şi sate între.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories si Grand Theft Auto: Vice City Stories, iniţial lansat pe consola PlayStation Portable portabile întors încă o dată lor de oraşe respective omonim.

Grand Theft Auto IV şi extinderea ulterioară pachete de Grand Theft Auto IV: Pierdut şi naiba şi Grand Theft Auto: Balada Gay Tony au fost din nou stabilit în fictiv Liberty City. O versiune din New Jersey, Alderney City a fost, de asemenea, reprezentate în joc.

Joc handheld, Grand Theft Auto: Chinatown Wars a fost, de asemenea, stabilite în Liberty City.

Alte locuri din univers fictiv ca seria Grand Theft Auto, de asemenea, există. Carcer City şi Cottonmouth sunt două oraşe diferite, care au fost utilizate în seria Manhunt. Există, de asemenea Bullworth din Bully.

Până în prezent, societatea doar într-o localizare, altele decât SUA a fost în expansiune două pachete Grand Theft Auto: London 1969 şi Grand Theft Auto: London 1961, care s-au bazat într-o versiune a orasului Londra din viaţa reală.

Istorie

Grand Auto Theft pot fi împărţite în canoane, bazate pe includerea unui numerotare după numele titlul de recunoscut (de exemplu, Grand Theft Auto III), după lansarea iniţială Grand Theft Auto, si-o anumită măsură, tipul de motor grafic folosit .

Grand Theft Auto

Articole principale: Grand Theft Auto (joc video) şi Grand Theft Auto: Londra

Grand Theft Auto, primul joc din seria Grand Theft Auto, a fost creat de către britanici dezvoltator de jocuri video de DMA Design, şi a fost lansat pentru DOS Microsoft / Windows în 1997/1998 şi, de asemenea, pentru PlayStation [1] Jocul este stabilit în. trei oraşe diferite fictiv, Liberty City, San Andreas si Vice City. O redusă Game Boy Color port a fost lansat mai târziu.

Ulterior, două pachete de extindere au fost oferite, atât sub numele de Grand Theft Auto: London 1969.

Grand Theft Auto 2

Articol principal: Grand Theft Auto 2

Al doilea joc din serie, Grand Theft Auto 2, a fost dezvoltat pentru Microsoft Windows, PlayStation, şi Dreamcast şi lansat în anul 1999. Amplasat în viitor indeterminabil, [2] este prezentat actualizat grafica si gameplay oarecum diferite, bazate pe recursul jucătorului la diverse organizaţii criminale.

O redusă Game Boy Color port a fost de asemenea produse. Spre deosebire de celelalte jocuri din seria Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2 a fost singurul joc lansat in epoca sa de jocuri bicentenar. De asemenea, este singurul joc pentru a avea un "T" de evaluare pentru o consolă PlayStation, este, de asemenea, continuarea numai să aibă o cifră în titlu în loc de un numeral roman.

Grand Theft Auto III

Articole principale: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto Advance, Grand Theft Auto: Liberty City Stories, şi Grand Theft Auto: Vice City Stories

Grand Theft Auto III a fost lansat în octombrie 2001, şi a servit drept progres pentru franciza. [3] de stabilire jocului are loc în jurul acel moment, [4], în fictiv Liberty City, care este puţin bazată pe New York City, dar, de asemenea, încorporează elemente din alte oraşe americane [5] Grand Theft Auto III-a adus o vedere la persoana a treia a seriei, mai degrabă decât în vederea tradiţională de sus în jos de titlurile anterioare (deşi punctul de vedere este încă puse la dispoziţie ca un unghi camera opţională).. Pentru prima dată, problema care navighează în cutia cu nisip imens joc a fost rezolvata prin implementarea unui GPS constantă a declanşat mini-hartă care evidenţiază poziţia jucătorului, precum şi cele ale obiectivelor curente. Grafica a fost, de asemenea, actualizat cu un nou motor de joc 3D. Motorul de joc a extins lumea explorable GTA III, folosind o abordare bazată pe misiune. Multiplayer a fost eliminată (moderatori, o terţă parte au fost eliberaţi mai târziu, pentru a permite joc multiplayer), dar GTA III sa îmbunătăţit în multe alte domenii, cum ar fi voce-acţiune şi complot (în jocurile anterioare, nu a fost discursul numai în scene tăiate scurt animat între niveluri, în timp ce alt tip de comunicare a fost pur şi simplu subtitrari rulează pe partea de jos a ecranului).

După succesul de Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a fost lansat în 2002. Acest joc a fost stabilit în 1986 în Vice City, care sa bazat pe Miami, Florida. Terenul de joc se concentrează pe comerţul cu cocaină în timpul anilor 1980. Vice City a fost primul joc de a introduce vehicule complet funcţional de zbor care ar putea fi utilizate de către jucător, cum ar fi hidroavioane şi elicoptere. Acesta conţinea, de asemenea, o varietate de noi arme şi vehicule.

Grand Theft Auto: San Andreas, lansat în octombrie 2004, este stabilit în 1992, concentrându-se pe viaţă banda California şi trezirea epidemiei de droguri a adus pe de cocaina crack. Setare a fost în stare ficţional San Andreas, care sa bazat pe unele oraşe din California şi Nevada, în special din Los Angeles, San Francisco, şi Las Vegas. omologii lor sunt Los Santos, San Fierro, Las Venturas şi, respectiv,. Jocul a inclus, de asemenea, un mediu rural intre Los Santos si San Fierro şi, de asemenea, între Los Santos şi Las Venturas, şi un deşert între Las Venturas si San Fierro.

Grand Theft Auto (neoficial denumit Grand Theft Auto Advance), pentru Game Boy Advance, a fost, de asemenea, lansat în 2004. Iniţial sa dezvoltat ca o conversie de sus în jos a GTA III, a devenit un joc original. Spre deosebire de Game Boy Color porturile din Grand Theft Auto si Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto nu au tonul violenţă şi de profanare comune la seria GTA. Jocul a primit un "M" de rating de la ESRB. Acesta a fost dezvoltat de către un dezvoltator extern, Digital Eclipse.

În 2005 şi 2006, Rockstar a lansat două jocuri pentru PlayStation Portable, ambele dezvoltate de Rockstar Leeds. Grand Theft Auto: Liberty City Stories este un prequel la Grand Theft Auto III şi stabilite în Liberty City, în 1998. Un PlayStation 2 portul a fost lansat de Rockstar la 6 iunie 2006.

Grand Theft Auto: Vice City Stories a fost lansat pentru PlayStation Portable, la 31 octombrie 2006 şi stabilit în Vice City, în 1984, cu doi ani înainte de evenimentele din Grand Theft Auto: Vice City. Un PlayStation 2 port al jocului a fost lansat pe 6 martie 2007. Acesta este ultimul joc din seria a treia generaţie, şi jocul final în Grand Theft Auto III canon.

În ordine cronologică în joc (nu ordinea în care acestea au fost eliberaţi în) a treia generaţie Grand Theft Auto jocuri sunt:
Grand Theft Auto: Vice City Stories Amplasat în: 1984 - Lansat în: 2006
Grand Theft Auto: Vice City Amplasat în: 1986 - Lansat în: 2001 (BETA) 2002
Grand Theft Auto: San Andreas Amplasat în: 1992 - Lansat în: 2004
Grand Theft Auto: Liberty City Stories Amplasat în: 1998 - Lansat în: 2005
Grand Theft Auto Amplasat în: 2000
Grand Theft Auto III Amplasat în: 2001 - Lansat în: 2001

Grand Theft Auto IV

Articole principale: Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Pierdut şi, naiba Grand Theft Auto: Balada Gay Tony, şi Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Grand Theft Auto IV a fost lansat la 29 aprilie 2008, după o întârziere de şase luni [6.] Acesta a fost primul Grand Theft Auto joc pentru a fi lansat simultan pentru ambele Sony şi Microsoft joc video console. În august 2008, Rockstar a anunţat că a fost de gând să publice GTA IV pentru PC. motor de joc GTA IV este Rockstar Advanced Game Engine (cunoscut şi ca RAGE) utilizate în Rockstar Games Prezintă Tenis de masă şi motor de fizica euforie. Jocul are loc încă o dată într-un reproiectat Liberty City, care seamănă foarte strâns New York, mult mai mult decât predări precedent [7].

Microsoft a anuntat oficial o alianţă "strategice" cu Rockstar Games asupra drepturilor la conţinut episodic prin intermediul serviciului Xbox Live lor la evenimentul lor X06. Acest conţinut a fost lansat ca Grand Theft Auto: Pierdut şi naiba, la 17 februarie 2009, şi a fost disponibil pentru download, exclusiv pentru Xbox 360, acest lucru a fost din cauza substanţiale $ 50 milioane pe care Microsoft plătit Rockstar să-l păstraţi exclusiv. Alianţă strategică a fost însă oportune şi ambele episoade DLC şi ambalaj compilarea au fost eliberaţi la 13 aprilie 2010 pe PS3 şi PC-ul [8]. Expansiune adaugă unele elemente noi în joc existente şi se axează pe Johnny Klebitz, vicepresedinte al " pierdut "motocicleta gasca.

Al doilea Grand Theft Auto IV a descarca episod de conţinut a fost numit Grand Theft Auto: Balada Gay Tony [9] şi a fost lansat pe 29 octombrie 2009. Grand Theft Auto: Episodes din Liberty City este un pachet de compilare a lansat pentru Xbox 360, în acelaşi timp ca Balada Gay Tony. Acesta conţine Pierdut şi naiba şi Balada Gay Tony pe un singur disc şi nu necesită o copie originală a GTA IV.

Grand Theft Auto IV reintrodus online multiplayer a seriei. În cele mai multe jocuri, un caracter personalizabil este folosit pentru a juca, şi banii câştigaţi în joc este tradus la niveluri, cu personalizare disponibile mai mult la niveluri mai ridicate. Jocul nu oferă split screen sau moduri multiplayer LAN pe PlayStation 3 sau Xbox 360, dar nu există LAN pe modul PC. Până la 16 (32 pe PC-ul) jucatori pot juca impreuna, fac o varietate de jocuri, inclusiv Death Match, Poliţişti n 'Crooks, curse, Breaker Deal, Mafiya şi de lucru, precum şi soiuri de echipa de Death Match, şi Mafiya de lucru cu numele doar câteva.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars este primul joc Grand Theft Auto pentru a fi lansat pe Nintendo DS, şi a fost anunţat la E3 Nintendo Conferinţă de presă la data de 15 iulie 2008. Acest joc are mai multe caracteristici noi, cum ar fi ecran tactil mini-jocuri. Jocul a fost lansat la 17 martie 2009, în America de Nord şi 20 martie 2009 în Australia şi Europa. Jocul este evaluat 18 + de la sistemul PEGI şi BBFC (Europa, Regatul Unit) şi M de ESRB (America de Nord). O versiune PSP mai târziu a fost anunţat la 22 iunie 2009 [10] şi a fost lansat în America de Nord la data de 20 octombrie 2009. De asemenea, sa lansat pe platforma iPhone OS 18-01-2010.

În ordine cronologică, a patra generaţie Grand Theft Auto jocuri sunt [necesită citare]:
Grand Theft Auto IV - Situat în: 2008, lansat în 2008
Grand Theft Auto: Pierdut şi naiba - Set în 2008, lansat în 2009
Grand Theft Auto: Balada Gay Tony - Set în 2008, lansat în 2009.
Grand Theft Auto: Chinatown Wars - Set în 2009, lansat în 2009.

Controversă

Seria a curtată o mare controversă negativ. Fostul avocat Jack Thompson a fost implicat într-o serie de tentative de a obţine familiile victimelor crimă să deţină Grand Theft Auto la răspundere pentru moartea celor dragi. Datorită comportamentului său în acest lucru şi cazuri legate, Thompson a fost disbarred în 2008, [11] şi a fost amendat cu mai mult de 43.000 dolari de către Asociaţia Baroului Florida [12].

La 20 octombrie 2003, familiile lui Aaron Hamel si Beda Kimberly, doi tineri de împuşcat de adolescenti William şi Josh Buckner (care în declaraţiile investigatorilor a susţinut acţiunile lor au fost inspirate de GTA III), a depus o american 246 milioane dolari proces împotriva editori Rockstar Games, Take-Two Interactive Software, retailerul Wal-Mart, şi PlayStation 2 producătorul Sony Computer Entertainment America [13.] [14] Rockstar şi compania-mamă a acesteia, Take-Two, depusă de demitere a proces, menţionând, în US District Court la 29 octombrie 2003 că ideile "şi concepte, precum şi" efectele psihologice pretinsa "pe Buckners sunt protejate de clauza de liber discurs Primul Amendament lui." Avocat al victimelor, Jack Thompson, a negat asta, dar au eşuat în tentativa sa de a muta procesul într-o instanţă de stat şi în Tennessee pentru consumatori act de protecţie. [15] Două zile mai târziu, reclamanţii au depus o comunicare de Voluntariat concedierea şi, în cazul a fost închis.

În februarie 2005, un proces a fost adus la factorii de decizie şi distribuitorii din seria Grand Theft Auto susţinând jocuri cauzat un adolescent pentru a trage si ucide trei membri ai forţelor de poliţie A****ma. Filmare a avut loc în iunie 2003, când Devin Moore, 17 de ani, la timp, a fost luată pentru interogatoriu de către poliţie în Fayette, A****ma în ceea ce priveşte un vehicul furat. Moore a luat apoi un pistol de la unul din ofiţerii de poliţie şi au împuşcat şi l-a omorît împreună cu un alt ofiţer şi expeditorului înainte de fugind într-o maşină de poliţie. [16] [17] Unul din avocatii lui Moore, Jack Thompson, a pretins că a fost GTA lui grafic natura- cu sa constantă timp de redare, care a cauzat Moore de a comite crimele, şi familia lui Moore este de acord. Daunele sunt căutate de la sucursale ale GameStop şi Wal-Mart în Jasper, A****ma, magazine de la care GTA III şi Grand Theft Auto: Vice City, respectiv, au fost achiziţionate şi, de asemenea, editorul de la jocuri "Take-Two Interactive, si PlayStation 2 producătorul Sony Computer Entertainment. Pe 29 martie 2006, cazul a fost respinsă şi permisiunea de a face apel a fost refuzat. [18]

În mai 2005, Thompson a apărut prin satelit privind programul de Glenn Beck pe CNN Headline News. Thompson menţionate Devin Moore şi a spus cu privire la Grand Theft Auto III şi Grand Theft Auto: Vice City "Nu există nici o îndoială în mintea mea că [...] dar pentru formarea Devin lui Moore pe acest politist uciderea simulator, el nu ar fi putut sa-l omoare trei politisti din Fayette, A****ma, care sunt acum morţi şi în sol. Suntem judecata Take-Two, Sony, Wal-Mart, şi GameStop pentru care au instruit Devin Moore de a ucide. El nu a avut antecedente de violenţă nr cazier judiciar.. " [19]

În septembrie 2006, Thompson a adus un alt proces, susţinând că Cody Posey jucat jocul obsesiv înainte de a omorî tatăl său, Pavel Delbert Posey, mama vitregă a Tryone Schmid, şi sora vitregă Marilea Schmid pe o fermă în Albuquerque, New Mexico. Costum a fost depusă în numele familiilor victimelor "[20] În timpul procesului penal, echipa Posey al apărării a afirmat el a fost abuzat de către tatăl său, şi chinuită de mama vitregă. [21]. Posey fost de a lua, de asemenea, Zoloft la momentul asasinate [22] costum a susţinut că nu au fost ea pentru a juca sa obsesivă de Grand Theft Auto: Vice City, crimele nu ar fi avut loc.. [23] Numit în costum au fost Cody Posey, Rockstar Games, Take-Two Interactive , şi Sony. Costum cerut pentru US $ 600 de milioane în despăgubiri [24].

În 2009, un baietel de sase ani, care pretindea că el a învăţat să conduc din joc, au luat masina familiei sale pe o excursie de 10 mile înainte de a prăbuşit. [25]

Potrivit Guinness World Records 2008 şi 2009 Gamer's Edition, este seria de jocuri video cele mai controversate din istorie, cu peste 4.000 de articole publicate despre el, care includ glamorizing acuzaţiile de violenţă, coruperea gameri, şi conectarea la crime viaţa reală.

A şasea generaţie

Fiecare joc de consolă a lansat incepand de la Grand Theft Auto III aveau, fiecare, propria varietate de diverse controverse. Au existat trei tranşe în consola iniţială a sasea generatie de jocuri video. Unele dintre controversele rezultat în această generaţie includ violenţa extremă, ura crime, şi deliberată indulgenta sexuale.

General Notorietate violente (Grand Theft Auto III)

Articol principal: Grand Theft Auto III # controverse

Controversele şi reclamaţii a început odată cu apariţia de Grand Theft Auto III. Unele controverse pot fi atribuite publicistul Max Clifford, care au plantat senzaţionale în tabloide, în scopul de a ajuta vinde jocul. [27]

Există, de asemenea critici din partea concentreze asupra activităţilor ilegale, în comparaţie cu tradiţionale "eroice", roluri care oferă alte jocuri. Personajul principal poate comite o mare varietate de crime şi actele de violenţă în timp ce se ocupă doar cu consecinţe temporare, inclusiv uciderea de poliţişti şi personal militar. Oponenţii de jocuri video violente, cum ar fi Hillary Clinton, şi Boseman Julia, cred că jucătorii vor încerca să imite acest citare [comportament necesare], în timp ce [partizani care?] Cred că oferă o priză emoţional, ca astfel de acţiuni în viaţa reală ar avea grave consecinţe.

[Criticii cine?] Au vizat, de asemenea, atitudinea de exploatare şi violente faţă de femei. Deşi nu sunt încurajate să facă acest lucru, personajul principal Claude pot utiliza serviciile de prostituate, şi ulterior crimă şi jaf le dacă jucătorul doreşte. Această utilizare a fost, ulterior, se desfăşoară în fiecare singur joc din serie şi este mai în grafic IV.

Presupusă discriminare împotriva Haiti (Grand Theft Auto: Vice City)

Main article: Grand Theft Auto: Vice City#Controversy

The sixth game in the series, Grand Theft Auto: Vice City, also came under criticism. One mission in particular, in which the player must instigate a gang war between Haitian and Cuban gangs, has been controversial. Haitian and Cuban anti-defamation groups criticized the game.

Jean-Robert Lafortune of the Haitian American Grassroots Coalition is quoted as saying that "The game shouldn't be designed to destroy human life, it shouldn't be designed to destroy an ethnic group," for this and similar scenarios, including lines in the game's script such as "kill the Haitian dickheads" during an altercation between the player and a Haitian gang. After the threat of a lawsuit by the Haitian-American Grassroots Coalition, Rockstar removed the word "Haitians" from this phrase in the game's subtitles.

Conţinut sexual (Grand Theft Auto: San Andreas)

Articol principal: Hot Coffee controverse minigame

San Andreas conţinea o minigame sexuală, care a fost tăiat din joc, dar a rămas în codul de joc, care a fost descoperit în ambele versiuni de Windows şi consola de joc. Numit "Hot Coffee mod", minigame permis jucatorilor sa faca sex cu prietenele lor in joc.

Dupa lansarea Grand Theft Auto: San Andreas, modders reuşit să găsească codul neutilizate în joc şi a lansat patch-uri neoficiale pentru Windows si Xbox (cu un modchip) versiunile şi PlayStation 2 versiunea cu utilizarea unui cod de acţiune care să permită Replay jucător să se angajeze în aceste mini-jocuri sexuale (numit "Hot Coffee", cu referire la un eufemism pentru sex folosit in joc). Aceste mini-jocuri au fost lăsate parţial intact în codul jocului. Acest fapt la determinat aplicarea unei AO (Adults Only) ESRB rating versiune a jocului care conţine codul de resturile. Take-Two Interactive a fost obligat să re-lansarea jocului pentru a restabili M (mature) Evaluarea. Un proces clasa de acţiune împotriva Take-Two a fost depus, de asemenea, ca urmare a "Hot Coffee" cod.

A şaptea generaţie

Continua pe modelul de jocuri a şasea generaţie, jocurile saptea generatie erau la fel de notabile pentru controversele care le-a înconjurat.

Beat de conducere (Grand Theft Auto IV)

Articol principal: Grand Theft Auto IV controverse

Una dintre controversele implicate în acest joc a fost Mamele împotriva lui de conducere în stare de ebrietate (MADD) critica de capacitatea de a bea şi conduce ca o caracteristică nouă. MADD au cerut chiar ESRB pentru a schimba ratingul de joc de la "M" pentru vârstele şaptesprezece şi până la "AO", doar pentru adulti, deoarece simţea că este nepotrivit pentru copii, chiar şi la vârsta de şaptesprezece ani, pentru o experienta de conducere beat într-o asemenea manieră. Dacă Rockstar au fost pentru a se conforma, Grand Theft Auto IV ar fi al doilea joc din serie pentru a avea rating convertit de la "M" pentru cei şaptesprezece şi mai mari la "AO" pentru cei de optsprezece ani şi mai mari. [31] În jocul final, alcool la volan este un eveniment de joc, dar protagonistul Niko Bellic tare (şi drunkenly) proclamă că este o idee "rea" şi că el "ar trebui să ştie mai bine", un nivel de remuşcări acesta nu arata cand comiterea furtului sau omor.

Full-nuditate frontală

Pierdut şi expansion pack blestemata a fost condamnat de către grupul american părinţi Sense Media comună care a emis un avertisment public împotriva conţinutului ambalajului de la o scena din cauza nuditate frontală completă în timpul uneia dintre scene. Ei au susţinut jocul a fost "mai controversată decât predecesorii săi", deoarece acesta conţinea "deplină nuditate frontală masculine .

Jocuri similare

Vezi de asemenea şi: Grand Theft Auto clona

Criticii trata uneori lansarea Grand Theft Auto III ca un eveniment revoluţionar în istoria jocurilor video, la fel ca eliberarea Doom aproape un deceniu mai devreme. [34] jocuri ulterioare care urmăresc această formulă de conducere şi de filmare au fost numite Grand Theft Auto clone. Unii comentatorii prelungit chiar şi această etichetă la seria Driver, chiar dacă această serie a început de ani înainte de lansarea Grand Theft Auto III [35] Grand Theft Auto clone. Sunt un tip de joc 3D de acţiune-aventură, [36] în cazul în care jucătorii sunt date capacitatea de a conduce orice vehicul sau orice armă de foc în care acestea explora o lume deschisă [37] Aceste jocuri de multe ori violente şi criminale includă teme.. jocuri notabile, care sunt comparabile cu Grand Theft Auto sunt Saints Row serie, [38] Nasul, Getaway, Getaway: Black Monday, Împotriva, Mafia: City of Lost Heaven, biciclist, True Crime: Streets of LA, [ Cauza 39] [40] Chiar şi care foloseşte stilul de joc GTA.

Recepţie

De la început, seria Grand Theft Auto a fost un succes major, atât critic şi financiar. Aceasta a generat perfect sau aproape perfect şi scoruri comentarii pe aproape toate jocurile, si a vandut peste 70 de milioane de exemplare în toată lumea, ca din martie 2008 [42.] Online Times a raportat că Grand Theft Auto IV, cel mai recent consola rate, înregistrate 609,000 de exemplare în prima zi de vânzare, în Marea Britanie [43] În prima săptămână, Grand Theft Auto IV vândut aproximativ 6 milioane de exemplare în întreaga lume şi. avut incasari de peste 500 milioane dolari. [44]

Seria a rupt mai multe înregistrări, care rezultă în Guinness World Records atribuire seria 10, în World Records Gamer's Edition 2008. Aceste înregistrări includ Majoritatea clienţi Stele într-un joc video din seria, cel mai mare voce turnate într-un joc video (GTA: San Andreas), cea mai mare in joc Soundtrack (GTA: San Andreas), Divertisment şi mai de succes Lansarea All Time (GTA IV) . Guinness World Records, de asemenea, clasat pe locul Grand Theft Auto pe locul al treilea pe lista lor de top 50 Consola de jocuri din toate timpurile bazate pe impactul iniţial şi moştenire durabilă.

Coloane sonore

Grand Theft Auto soundtrack
Grand Theft Auto 2 soundtrack
Grand Theft Auto III soundtrack
Grand Theft Auto: Vice City soundtrack
Grand Theft Auto: San Andreas soundtrack
Grand Theft Auto: Liberty City Stories soundtrack
Grand Theft Auto: Vice City Stories soundtrack
Grand Theft Auto IV soundtrack
Grand Theft Auto: Vice City Official Soundtrack Box Set
Grand Theft Auto: Vice City OST - Greatest Hits
Grand Theft Auto: San Andreas Official Soundtrack
Grand Theft Auto: San Andreas Official Soundtrack Box Set
The Music of Grand Theft Auto IV

Note şi referinţe

^ Data de lansare efectivă a Grand Theft Auto nu este clară. În timp ce Rockstar Games afirmă pe site-ul său oficial că jocul a fost lansat în octombrie 1997, GameSpot si IGN a indicat faptul că jocul a fost doar lansat pe luna februarie sau martie 1998, respectiv.
^ Grand Theft Auto 2 manualul foloseşte expresia "trei săptămâni în viitor", şi fraze precum "săptămâni X în viitor" sau "X minute in viitor" sunt expresii comune sensul "viitorul apropiat"; intrări fictive jurnal pe site-ul jocului oficial, cu toate acestea, sugerează 2013. Rockstargames.com
^ Moise, Travis (2008-01-23). "Preview: Grand Theft Auto IV". Gamepro.com. Arhivat de la original pe 2009-07-21. Adus de 2009-07-21.
^ Conform intrarea finale oficiale Liberty Tree "ziar online", Grand Theft Auto III este implicit să fie stabilită în jurul prima versiune a GTA III, în special, octombrie 2001.
^ "GTA IV: Construirea unei Brave New World". uk.xbox360.ign.com. 2008-03-28. Adus de 2008-04-23.
McWhertor ^, Mihai (08.02.2007). "Take-Two execs Explicaţi GTA IV Delay". kotaku.com. Adus de 2007-08-02.
^ Totilo, Ştefan (2007-03-29). "" GTA IV "Evidenţiat: Joc Revenind la City care a făcut celebri". MTV. Adus de 2007-04-01.
^ "Grand Theft Auto: Episodes de la Liberty City Venind la PlayStation 3 şi PC". Rockstar Games. 29 ianuarie 2010. Adus de 1.29.2010.
^ "Grand Theft Auto: Balada de" Gay Tony. RockstarBase.com. 2009-05-26. Adus de 2009-07-21.
^ Purchese Robert (2009-06-22). "GTA: Chinatown Wars pentru PSP". Eurogamer.net. Adus de 2009-07-21.
^ "Disbarred!", GamePolitics.com, 25 septembrie 2008
^ "Judecător raport recomandarea interdictia permanent pentru Jack Thompson", Gamepolitics.com, 9 iulie 2008
^ "Procesul intentat împotriva Sony, joc Wal-Mart peste legate de impuscaturi". CNN. Arhivat de la original pe 3.5.2006. Adus de 05.06.2006.
^ "Familii judecata peste fotografiere GTAIII-inspirat". GameSpot. Adus de 05.06.2006.
^ "Rockstar încearcă să respingă GTAIII proces". GameSpot. Adus de 05.06.2006.
^ "Costum: Un joc video a stârnit impuscaturi de Poliţie". ABC News. 2005-03-07. Arhivat de la original pe 2005-03-07.
^ "Grand Theft Auto scântei un alt proces". GameSpot. Adus de 18 08 2006.
^ Reeves, Jay "Curtea respinge recursul în costum A****ma vina pe joc pentru asasinate". Associated Press, 29 martie 2006.
^ CNN Headline News - Moralitatea Grand Theft Pt.2 YouTube. Adus de 2008-05-07.
^ "Filtru de video-joc acuzata in '04 ucidere". Albuquerque Tribune. Adus de 27 septembrie 2006.
^ "Proces Jack Thompson trebuie depusă în Albuquerque". Politics.com joc. 2006-09-25. Arhivat de la original pe 10.11.2007. Adus de 2007-07-11.
^ "Vera Ockenfels, specialist Cody Posey echipa apărării de atenuare, discută despre condamnarea acestuia (transcriere) (8 februarie 2006)". CourtTV. Adus de 27 septembrie 2006.
^ "Cruciatul Antigame în ABQ". ABQnewsSeeker. Adus de 27 septembrie 2006.
^ "Jack Thompson devine plictisitor". Joystiq. 2006-09-27. Adus de 2007-07-11.
^ Jackman, Tom (2009-01-07). "Boy, 6, Doamna de autocar, mama lui ia maşini loc". Washington Post. Adus de 2009-01-07.
^ Guinness World Records, ed. Lumea Cartea Recordurilor Gamer's Edition 2009. pp.. 108-109. ISBN 1904994459.
^ Prin • gamesindustry.biz Obţineţi mai mult de la acest autor (2003-09-11). "Grand Theft Auto în boxa acuzaţilor peste uciderea rutier JP". Inregistrare. Adus de 2009-07-21.
^ "Take-Two auto-cenzura Vice City". GameSpot. Adus de 2008-05-02.
^ "IGN: Proces Hot Coffee sfârşit şterse Up". IGN. Adus de 2008-05-02.
^ "Take-Two anunta" Decontări Hot Coffee "Proces". Gamasutra. Adus de 2008-05-02.
^ Sinclair, Brendan (2008-04-30). "Mamele împotriva conducere beat GTAIV lui". GameSpot. Adus de 2008-10-13.
^ Grand Theft Auto IV, Xbox 360/PlayStation 3 release.
^ "Grupul Părinţii avertizează împotriva Lost and Damned nuditate", Wired.com, 2009-02-21
^ Game Informer Eliberarea 138 p.73
^ Gerstmann Jeff (2006-03-14). "Driver: linii paralele de revizuire". GameSpot. Adus de 2008-07-24.
Surse ^ care se referă la jocuri GTA stil ca jocuri de acţiune-aventură includ:
i. Jonathan Parkyn (2006-04-18). "Revizuirea: Nasul 3D joc de acţiune". Personal Computer World. Accesat la 2008-07-25.
ii. Steve Tilley (2007-04-01). "Wii" Nasul "doar pentru newbies". Canoe. Adus de 2008-07-25.;
iii. Sam Episcopul (2003-05-16). "E3 2003: True Crime: Streets of L. Update A.". IGN. Adus de 2008-07-25.
iv. Va Tuttle (2006-08-30). "Revizuirea GameSpy - Saints Row". GameSpy. Adus de 2008-07-25.;
V. Snow Blake (2008-01-30). "Just Cause 2 a anunţat pentru Xbox 360, PS3, PC". GamePro. Adus de 2008-07-24.
^ "Q & A Împotriva comunitar". Eurogamer. 2007-03-27. Adus de 2008-07-25.
^ Douglass C. Perry, Vieţile Sfinţilor Review Row, Saints Row 2 IGN, 28.08.2006
^ Crimă Adevărat: Streets of LA, IGN, 31 octombrie 2003
^ Gameranking PS2 mediu 77%
^ Chris Scarface Roper,: Lumea este a ta Review, IGN, 6 octombrie 2006
^ "Recomandarea Consiliului de Administraţie pentru a Respingere Electronic Arts Inc" ofertei tender s "(PDF). Take-Two Interactive Software, Inc. 2008-03-26. pp. 9, 12.. Arhivat de la original pe 8 aprilie 2008. Adus de 2008-04-01.
^ Sabbagh, Dan. "Grand Theft Auto IV înregistrările 609,000 de vânzări" prima zi ", The Times, 2008-05-01
^ Paul Franklin (2008-05-07). "Take-Two a lui Grand Theft Auto 4 de vânzări de top 500 milioane dolari". Reuters. Adus de 2008-05-08.
Ivan ^, Tom (2009-02-28). "Guinness rândurile de top 50 de jocuri din toate timpurile". Calculator şi jocuri video. Adus de 2009-03-14.
^ "Take-Two Interactive Software, Inc a anunţat astăzi rezultatele financiare pentru trimestrul al doilea incheiate la 30 aprilie 2010.". ir.take2games.com. Adus de 2010-06-09. [Link mort]
Plunkett ^, Luca (2009-03-19). "Lost & naiba" Outsells Killzone 2 ", ne dă Vânzări Ballpark" - Lost & naiba "Kotaku.. Adus de 2009-07-21.
^ Prin thorsen-cerneală. "Doar 200 de mii Chinatown Wars vândut în martie - GameSpot Zvon de control?". GameSpot.com. Adus de 2009-07-21.

Legături externe

Site-ul oficial
Grand Theft Auto de la Open Directory Project
Descărcaţi Grand Theft Auto si Grand Theft Auto 2 de la Rockstargames.com
Grand Theft Auto articol pe wiki-ul Grand Theft
avatar
Grizzly
Administrator
Administrator

Posturi : 139
Inscris : 17/10/2010
Varsta : 23
Localizare : Undeva in World-Zone

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Grand Teft Auto

Mesaj  World-Zone la data de Vin Oct 29, 2010 2:38 am

e Un Tutorial Foarte Bun dar pentru cei cu pc Bune
avatar
World-Zone
Moderator Local
Moderator Local

Posturi : 21
Inscris : 23/10/2010
Varsta : 21

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Grand Teft Auto

Mesaj  InG[ERU] la data de Vin Oct 29, 2010 10:45 pm

Aici Ai Dreptate Cu Pc :X


-Ba fraere...
-Taci ba ca am treaba.
-Ba esti prost?
-Taci ba ca am treaba.
-Ba tampitule ti-a luat foc casa.
-Taci ba ca am treaba.
-Da ce faci tu de esti asa ocupat?
-Am grija de foc sa nu se stinga.[/color]

avatar
InG[ERU]
Administrator
Administrator

Posturi : 51
Inscris : 29/10/2010
Varsta : 22

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Grand Teft Auto

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum